Vertrouwelijke verkoop.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Vertrouwelijke verkoop:

In verband met diverse persoonlijke belangen of die van je woning of appartement kan het zo zijn dat een openbare verkoop niet de beste keuze is of niet is wat je wilt.
In dit geval kunnen wij de woning aanmelden in een afgeschermde omgeving. Dit betekent dat wij alleen geregistreerde potentiële kopers informeren. Hierdoor is je gewenste privacy gewaarborgd en kunnen wij je woning/woningbelegging bij een exclusieve doelgroep onder de aandacht brengen.

Stille verkoop:

Wanneer de afgeschermde omgeving niet tot de beste deal lijkt te gaan leiden kan het pand breder onder de aandacht gebracht worden door gebruik te maken van het interne makelaars uitwisselingssysteem. Alle  aangesloten makelaars (ruim 95 % van alle makelaars) worden geïnformeerd over de beschikbaarheid van het pand. Nog steeds een niet openbare verkoop (geen internet plaatsingen, geen funda en geen te koop bord) maar een nieuwe doelgroep door een breder bereik.

Wij zullen er altijd voor zorgen dat een object niet de ‘smet’ oploopt doordat het te uitgebreid over de markt is gegaan dan wel te lang te koop wordt aangeboden. Meestal komt dit alleen voor door een combinatie van een niet marktconforme vraagprijs en onvolledige informatie.

Daarnaast organiseren/ verzorgen wij, in overleg, de bezichtigingen. We proberen hierbij de zittende huurders zoveel mogelijk te ontlasten.
Van elke bezichtiging ontvang je een terugkoppeling

Bij interesse adviseren wij over de te voeren onderhandelingsstrategie betreffende de prijs, de voorwaarden en andere specifieke condities.

Wanneer wij tot een overeenstemming zijn gekomen, verzorgen wij de koopovereenkomst, kunnen wij wij het mogelijke financieringsproces van de koper laten begeleiden en verzorgen wij de afhandeling tot aan de notariële eigendomsoverdracht.