Over ons

Over WD Makelaars.

WD Makelaars is opgericht door Wilco en Mariska. Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Wij willen jouw persoonlijke situatie leren kennen en willen graag weten wat jij wilt.  Geen omwegen, gewoon recht door zee. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en doen altijd ons uiterste best voor jou. Daar staan we voor!

 

Wilco Dunnewind

Register Makelaar Taxateur

Mijn naam is Wilco Dunnewind en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als register makelaar / taxateur. Ik ken de ins en outs van het vak, de mensen en de bedrijven uit de dagelijkse Utrechtse praktijk en elke uithoek van de stad. Ook in de omliggende plaatsen ken ik goed de weg door jarenlange praktijkervaring in de hele regio. Kom langs voor een kennismaking of plan een afspraak voor een videogesprek via whats app of zoom/microsoft teams ! Ik kijk uit naar een kennismaking met jou en help je graag met het verkopen van je woning, het kopen van een nieuwe woning of het opstellen van een taxatierapport. Ook voor het aan- of verkopen van een beleggingspand ben ik je partner!

Mariska Dunnewind
Commercieel binnendienst

Ik ben Mariska en ben betrokken, werk efficiënt en ben vooral ook heel erg enthousiast, ik hou van mijn werk en weet precies wat onze klanten van mij en onze makelaars verwachten, daarnaast stuur ik onze makelaars aan en zorg ik dat het ze aan niets ontbreekt.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken dan spreken we elkaar vast snel!

Echt contact als basis voor de verkoop van jouw huis.
Het begint met een goed gesprek. Op basis van jouw wensen ontvang je een heldere offerte zodat je precies weet wat je mag verwachten.

Kennis maken