Verkoop

Huis verkopen in Utrecht

Je hebt het besluit genomen om jouw huis te verkopen? Of je twijfelt nog of je de stap gaat zetten? Een spannende periode! Wij nemen je alles uit handen en begeleiden je tot en met de eigendomsoverdracht.

Onze mensen zijn bepalend voor jouw succesvolle verkoopstrategie. Zij zijn een luisterend oor en verliezen bij de verkoop het resultaat niet uit het oog. Lees hieronder hoe jij ook blij kunt worden van onze verkoopmakelaars in Utrecht.

Echt contact als basis voor de verkoop van jouw huis.
Het begint met een goed gesprek. Op basis van jouw wensen ontvang je een heldere offerte zodat je precies weet wat je mag verwachten.

Kennis maken

Heldere afspraken
Je gaat jouw huis verkopen, spannend!

Gemaakte afspraken leggen we van tevoren vast, zodat iedereen weet wat de verwachtingen zijn. Ook ons team. Een geruststellende gedachte toch?

Goed voorbereid starten
Er is maar één kans voor een eerste indruk bij de verkoop van jouw huis

Bovendien blijkt uit onderzoek dat een professionele presentatie leidt tot meer bezichtigingen en uiteindelijk tot een beter verkoopresultaat. Ook zetten we vooruitstrevende online marketing in wanneer dit bijdraagt aan de verkoop van jouw huis.
Wat vind je van de unieke eigen site van je huis waar alle informatie voor de koper te vinden en te downloaden is ? Alle informatie voor het ‘oprapen’ en altijd beschikbaar.

Voorbeeld van de unieke eigen site van je huis :
https://mariavanreedestraat15bis.nl/

De verkoop van jouw woning

We maken het verschil door kandidaat-kopers de tijd te gunnen bij de bezichtigingen. Dat is echt een uitzondering bij makelaars. Zo leren wij de doelgroep beter kennen en weten we uiteindelijk meer gericht advies te geven om zo de beste koper voor jouw huis te vinden. Vooral in deze fase nemen wij je veel tijd en stress uit handen, waarbij we je continu op de hoogte houden van de vorderingen. Wel de lusten maar niet de lasten dus.

We halen meer uit jouw huis met marketing

WD Makelaars kiest voor de beste fotografen voor een indrukwekkende eerste indruk. Samen met onze innovatieve marketing halen we zo het beste uit jouw huis.

Door o.a. onze slimme social media campagnes bereiken we meer kopers voor jouw huis. We halen meer respons uit bezichtigingen door onze unieke marketing automation en onze klanten worden up to date gehouden door onze makelaars. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar waardoor we geen klant missen voor jouw huis. Zo houden we meer tijd over voor echt persoonlijk contact met onze klanten.

We zetten net een stapje meer als het gaat om de verkoop van jouw huis. De unieke eigen site van je huis wordt door potentiële kopers als zeer handig en overzichtelijk ervaren.
En wat te denken van van de unieke online presentatie van jouw huis met Matterport? Informeer naar de mogelijkheden.

Last but not least !

Wij weten hoe belangrijk deze stap in iemand zijn of haar leven is, wij doen er alles aan om van dit proces een feest te maken. Jouw input is dan ook van cruciaal belang om onze dienstverlening scherp te houden.

Kennis maken