Appartement verkopen Oudwijk.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Appartement verkopen in Oudwijk

Bij het verkopen van een appartement komen andere dingen kijken dan bij het verkopen van een regulier huis. Dit komt omdat je naast eigenaar van het appartement tevens mede-eigenaar bent van de gemeenschappelijke ruimten van het appartementencomplex. Denk aan het trappenhuis, de lift, eventuele afgesloten parkeergelegenheid en tuin. Die gedeelde verantwoordelijkheid voor het complex brengt met zich mee dat je de koper alle informatie moet geven over de onderhoudsstaat van het complex en bijvoorbeeld de maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren, de VvE. Daarnaast moet je de splitsingsakte en de papieren met betrekking tot het verplichte lidmaatschap van de VvE tonen aan de potentiële koper. In een enkel geval kan het zo zijn dat in het reglement van de VvE staat vermeld dat bij verkoop van het appartement, de overige eigenaren een eerste recht hebben om het appartement te kopen. Ga jij jouw appartement verkopen in Oudwijk, dan helpt WD Makelaars je bij het voldoen aan alle juridische verplichtingen zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Appartement verkopen in Oudwijk met verkoopmakelaar

Oudwijk is een geliefde regio om te wonen en de vraag naar appartementen is veel groter dan het aanbod. Dat is natuurlijk een gunstige uitgangspositie als jij je appartement gaat verkopen in Utrecht. Maar het is belangrijk om de juiste verkoopstrategie, prijsstelling en onderhandelingstechnieken toe te passen om de hoogst haalbare verkoopprijs te behalen.

Een verkoopmakelaar als WD Makelaars heeft een groot netwerk en bovendien jarenlange expertise op de huizenmarkt in Oudwijk. Daarbij maken wij gebruik van diverse marketingmiddelen. Wij kunnen je daarom in de kortst mogelijke tijd in contact brengen met serieuze, potentiële kopers en tijdens de onderhandelingen voor jou het maximale eruit halen. We nemen je al het regelwerk uit handen, geven je tips en adviezen en zorgen ervoor dat jij je vooral kunt richten op al het andere dat op je afkomt als je je appartement gaat verkopen in Oudwijk.

 

Appartement verkopen in Oudwijk, daarom WD Makelaars

  • Met veel kennis van zaken;
  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Thuis op de woningmarkt van Oudwijk;
  • Gedreven en enthousiast team;
  • Discreet en persoonlijk;
  • Denkt mee en geeft tips en adviezen;
  • Vrijblijvend, kosteloos eerste gesprek;
  • Flexibel, gespreksmogelijkheden voor en na kantooruren en via videogesprekken;
  • Gratis waardebepaling van jouw appartement;
  • Inzet van diverse marketingmiddelen.

 

WD Makelaars, persoonlijk en discreet

Het verkopen van een woning gaat altijd gepaard met emoties, dat weten wij als geen ander. Het persoonlijke contact, het samen bekijken wat het beste verkooptraject is en het ontzorgen van onze klanten, beschouwen wij als de mooiste aspecten van ons vak. Daarbij hebben wij vertrouwen en discretie hoog in het vaandel staan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stille of vertrouwelijke verkoop van je appartement in Oudwijk. Ook fijn: we hebben zowel voor als na kantooruren de mogelijkheid een gesprek in te plannen en videobellen is net zo goed mogelijk.

Kortom: als jij je appartement wilt verkopen in Oudwijk, is WD Makelaars er voor jou.