Taxatie beleggingspand Hooch Boulandt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Taxatie beleggingspand in Hooch Boulandt

Als je een beleggingspand wilt aankopen en daar financiering voor nodig hebt, gelden er andere regels met betrekking tot de financiering dan wanneer je een woning voor eigen gebruik aankoopt. Voor de geldverstrekker zijn er bepaalde risico’s en daarom wil hij graag meer informatie en meer zekerheden. Zo wil hij weten wat de waarde van de woning is als die verhuurd is – of gaat worden. Bij een taxatie beleggingspand in Hooch Boulandt hoort dan ook een ‘Taxatie woning in verhuurde staat’. Voor deze taxatie is het overigens niet nodig dat het pand ook daadwerkelijk verhuurd is op het moment van de taxatie. De taxateur van WD Makelaars is een bevoegd taxateur die een taxatie van een beleggingspand in verhuurde staat mag uitvoeren.

Vaststellen van de waarde in verhuurde staat

Bij het vaststellen van de waarde van de woning in verhuurde staat, zijn verschillende dingen van belang. De verwachte huuropbrengst hangt onder meer af van het feit of de woning wel of niet verhuurd is op het moment van aankoop. Stel dat de woning al heel wat jaren door de zelfde huurder wordt bewoond, dan valt de maximale huur die gevraagd kan worden soms lager uit dan wanneer je met een nieuwe huurder begint. Ook het risico op leegstand wordt ingeschat – bijvoorbeeld door te kijken naar vergelijkbare verhuurde woningen in Utrecht – en er wordt bepaald of de woning in de vrije sector kan worden verhuurd of niet. Die berekening is gebaseerd op het puntensysteem van het Woningwaarderingsstelsel.

Elke situatie en elke woning is anders, maar ook de gemeentelijke regels kunnen verschillen. Daarom mag een taxatie beleggingspand in Hooch Boulandt alleen door een daartoe bevoegde taxateur – zoals een taxateur van WD Makelaars – worden uitgevoerd.

Waarom WD Makelaars voor een taxatie beleggingspand in Hooch Boulandt

  • De taxateur van WD Makelaars is erkend NRVT taxateur;
  • De taxateur is bevoegd om een taxatie beleggingspand in Hooch Boulandt uit te voeren;
  • De taxatie wordt volgens marktconforme tarieven uitgevoerd;
  • WD Makelaars streeft ernaar binnen 48 uur de marktwaarde aan te leveren;
  • Je ontvangt het taxatierapport plus alle bijlagen van ons digitaal;
  • Wij taxeren ook woningen voor eigen gebruik en zorgen daarbij voor een NWWI gevalideerd taxatierapport.

 

Wanneer laat je een taxatie beleggingspand in Hooch Boulandt uitvoeren?

Als je het koopcontract hebt getekend, ga je de financiering regelen. Op dat moment schakel je de taxateur van WD Makelaars in. Het taxatierapport geef je samen met de andere gevraagde informatie aan de geldverstrekker van je keuze.
Verder worden de relevante bepalingen met betrekking tot woningbelegging opgenomen in het rapport dat wordt opgesteld bij de taxatie beleggingspand Hooch Boulandt.

 

Kies voor de bevoegde en erkende taxateur van WD Makelaars als je voor je investering een taxatie beleggingspand Hooch Boulandt nodig hebt.