Stille verkoop huizen Hooch Boulandt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Stille verkoop huizen Hooch Boulandt

Hooch Boulandt is een prachtige stad in Nederland die bekend staat om haar grachten, knusse straatjes, en schilderachtige winkeltjes. De stad is de thuishaven van méér dan 340 duizend mensen. Bij stille verkoop huizen Hooch Boulandt gaat het er niet alleen om de juiste koper te vinden, maar ook eentje die bereid is het voor een passende prijs te kopen! Gelukkig hebben we voor jou bij WD Makelaars als ervaren verkoopmakelaars toegang en ervaring met de stille verkoop van huizen in Hooch Boulandt. Met 20+ jaar ervaring staan we graag voor je klaar met alle ondersteuning die je nodig hebt!

Wat je moet weten voordat je huis in de stille verkoop gaat.

Stille verkoop, ofwel ‘onder de radar’ wordt steeds populairder – zit je er namelijk wel op te wachten dat iedereen kan binnenkijken in je woning? Zo bied je je huis niet aan het grote publiek, maar alleen aan potentieel geïnteresseerde. Hoewel een stille verkoop voor sommige huiseigenaren een goede optie kan zijn, is het belangrijk op te merken dat het niet voor iedereen de beste optie kan zijn. Als je een stille verkoop in Hooch Boulandt overweegt, bespreek dan zeker met een makelaar van WD Makelaars over welk soort verkoop voor jouw situatie het beste zou zijn.

 

Stille verkoop huizen Hooch Boulandt: voor- en nadelen

Met de juiste strategie is het mogelijk je huis te verkopen zonder dat het publiek er iets van merkt. WD Makelaars ziet potentie in het kiezen voor een stille verkoop in Hooch Boulandt:

Voordelen

  1. Je privacy wordt gewaarborgd. Door de anonimiteit van een stille verkoop zullen minder mensen jouw huis te zien krijgen;
  2. Er zijn alleen serieuze kandidaten. WD Makelaars zorgt voor de juiste toestroom van mensen, waardoor je concrete mogelijkheden en onderhandelingen krijgt;
  3. Er is genoeg tijd beschikbaar om de verkoopmogelijkheden te bespreken;
  4. Door gebruik te maken van het interne makelaars uitwisselingssysteem worden alle  aangesloten makelaars (ruim 95 % van alle makelaars) geïnformeerd over de beschikbaarheid van het pand. Nog steeds een niet openbare verkoop (geen internet plaatsingen, geen funda en geen te koop bord) maar een grote doelgroep door een breder bereik.
  5. Je hebt de mogelijkheid om over de volgende vragen na te denken:
  • Welke gegevens mogen gepubliceerd worden? (verkooptekst, foto’s en plattegrond)
  • Waar mogen deze gegevens staan?
  • Kies je ervoor om de prijs wel of niet te vermelden?

Nadelen

  • Er kan mogelijk een langere verkoopperiode zijn, voordat de woning daadwerkelijk wordt verkocht. Dit omdat mogelijk niet alle kanalen kunnen worden ingezet.

 

Wat kan WD Makelaars bij stille verkoop huizen Hooch Boulandt betekenen?

De woning wordt breder onder de aandacht gebracht door gebruik te maken van het interne makelaars uitwisselingssysteem. Alle  aangesloten makelaars en daarmee alle relaties / potentiële kopers per makelaarskantoor (ruim 95 % van alle makelaars) worden geïnformeerd over de beschikbaarheid van het pand. Nog steeds een niet openbare verkoop (stille verkoop), dus geen internet plaatsingen, geen funda en geen te koop bord) maar een nieuwe doelgroep door een breder bereik.

Wij zullen er altijd voor zorgen dat een object niet de ‘smet’ oploopt doordat het te uitgebreid over de markt is gegaan dan wel te lang te koop wordt aangeboden. Meestal komt dit alleen voor door een combinatie van een niet marktconforme vraagprijs en onvolledige informatie van een stille verkoop in Hooch Boulandt.

Daarnaast organiseren/ verzorgen wij, in overleg, de bezichtigingen. We proberen hierbij de zittende huurders zoveel mogelijk te ontlasten. Van elke bezichtiging ontvang je een terugkoppeling. Bij interesse adviseren wij over de te voeren onderhandelingsstrategie betreffende de prijs, de voorwaarden en andere specifieke condities.

Wanneer wij tot een overeenstemming zijn gekomen, verzorgen wij de koopovereenkomst, kunnen wij wij het mogelijke financieringsproces van de koper laten begeleiden en verzorgen wij de afhandeling tot aan de notariële eigendomsoverdracht.

 

WD Makelaars Hooch Boulandt

De professionals van WD Makelaars staan klaar om je te helpen je woning of beleggingspand te verkopen. Een Stille verkoop in Hooch Boulandt of normale verkoop; Ons gratis – en vrijblijvend – adviesgesprek maakt het gemakkelijk en handig, dus aarzel niet en neem contact op. We komen persoonlijk of virtueel langs om de mogelijkheden van een stille verkoop van je huis in Hooch Boulandt te bekijken.