Woningbelegging verkopen Rivierenwijk.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Woningbelegging verkopen Rivierenwijk

Net als in de randstad is er in Rivierenwijk en directe omgeving grote behoefte aan beleggingspanden. WD Makelaars is daarom voortdurend op zoek naar panden die geschikt zijn voor de verhuur. Dat kunnen appartementen en huizen zijn, in verhuurde en onverhuurde staat. Wil jij jouw woningbelegging verkopen in Rivierenwijk, kies dan voor WD Makelaars. Wij staan voor een snelle overname, rekenen geen makelaars- en notariskosten – behoudens administratieve kosten – en is de verkoop bijna altijd zonder een voorbehoud van financiering. Daardoor weet je meteen of je woningbelegging daadwerkelijk verkocht is.

 

Woningbelegging verkopen in Rivierenwijk, verschillende manieren

Vaak vinden wij binnen ons eigen netwerk een geschikte koper voor jouw beleggingspand in Rivierenwijk. Wij kennen onze opdrachtgevers – de beleggers – vaak al jaren, wij zitten tenslotte al meer dan twintig jaar in het vak. We kunnen hen dan ook heel gericht benaderen met jouw pand. Lukt het niet op deze manier, dan kunnen via een zogenoemde stille verkoop het huis onder een bredere doelgroep onder de aandacht brengen. Dit is nog steeds geen openbare verkoop, we informeren via het interne makelaarsuitwisselingssysteem – met een bereik van zo’n 95% van alle makelaars – onze collega makelaars over het beschikbaar komen van jouw beleggingspand.

Soms loopt ook dat op niets uit, dan kunnen we voor een openbare verkoop gaan. Het kan overigens ook zijn dat je sowieso liever via een openbare verkoop jouw woningbelegging wilt verkopen in Rivierenwijk.

WD Makelaars gaat alleen voor reële biedingen, je kunt dan ook rekenen op een mooie prijs.

 

Daarom woningbelegging verkopen in Rivierenwijk met WD Makelaars

  • Groot netwerk door ruim twintig jaar ervaring;
  • Kosteloos, op de administratiekosten bij de notaris na;
  • Meestal een snelle overname;
  • Bijna altijd zonder voorbehoud van financiering;
  • Alleen reële biedingen;
  • Stille verkoop of openbare verkoop;
  • Verhuurd of onverhuurd jouw woningbelegging verkopen in Rivierenwijk;
  • Wij nemen je al het werk uit handen.

 

Verhuurd of onverhuurd jouw woningbelegging verkopen Rivierenwijk

Het is een misvatting dat een lege woning altijd meer waard is dan een woning in verhuurde staat. Het kan zelfs zo zijn dat de beleggingswaarde – dus de waarde die de potentiële belegger er voor zou willen geven – dicht bij de leegwaarde ligt of zelfs nog daarboven. E.e.a. heeft te maken met de afgesproken huurprijs voor de huidige bewoners, de staat van onderhoud, de locatie en eventueel het bestemmingsplan. Het is daarom zeker niet nodig te wachten met jouw woningbelegging te verkopen in Rivierenwijk tot de huurders de huur hebben opgezegd.

Overigens is het wel zo dat het opzeggen van de huur een goed moment kan zijn het beleggingspand te verkopen. Vooral als de huurders er vele jaren zaten en de huur daardoor relatief laag was, zal het een voordeel zijn als de woning leeg komt.

 

Meer weten over woningbelegging verkopen in Rivierenwijk?

Wij nemen graag de tijd om kennis te maken met jou en natuurlijk jouw beleggingspand. Aan de hand daarvan kunnen wij je goed adviseren over de mogelijkheden en je tips en uitleg geven over het verkoopproces. Neem contact op met WD Makelaars voor een vrijblijvend gesprek over de woningbelegging verkopen in Rivierenwijk. Dat kan ook voor of na kantooruren en middels videobellen!