Beleggingspand verkopen Schepenbuurt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Beleggingspand verkopen in Schepenbuurt

In een stad als Schepenbuurt en de directe omgeving is er altijd behoefte aan beleggingspanden en WD Makelaars is daarom voor onze opdrachtgevers – beleggers – voortdurend op zoek naar panden die interessant zijn om aan te kopen voor de verhuur. Dat kan heel divers zijn, zoals appartementen en huizen – ook voor expats bijvoorbeeld –, studentenhuisvesting of kantoorruimte. Denk jij erover je beleggingspand te verkopen in Schepenbuurt, neem dan contact met ons op. WD Makelaars verkoopt jouw beleggingspand geheel kosteloos, ook voor het opmaken van de koopakte en de notariskosten (behoudens administratieve kosten) zijn geen kosten verschuldigd. Bovendien kun je rekenen op een snelle overname én is er bijna nooit sprake van een voorbehoud van financiering zodat je direct zeker weet dat je beleggingspand daadwerkelijk is verkocht.

 

Stille verkoop of openbare verkoop

Wanneer we niet gelijk een geschikte match hebben voor jouw beleggingspand, kan het pand breder onder de aandacht gebracht worden. Nog steeds een niet openbare verkoop – geen internetplaatsingen, geen Funda en geen te-koop-bord – maar een nieuwe doelgroep door een breder bereik. Dit is de zogenaamde stille verkoopmethode.

Bij een stille verkoop zoeken wij door gebruik te maken van het interne makelaarsuitwisselingssysteem, naar de juiste koper. Alle  aangesloten makelaars (ruim 95 % van alle makelaars) worden geïnformeerd over de beschikbaarheid van het pand.

Omdat wij de opdrachtgevers en hun voorkeuren vaak al jaren kennen – wij zitten al twintig jaar in het vak! – kunnen wij hen heel gericht benaderen met jouw beleggingspand. Soms loopt dat op niets uit en het kan ook zijn dat je sowieso liever via een openbare verkoop – via Funda – je beleggingspand in Schepenbuurt wilt verkopen. Ook dat kunnen wij natuurlijk voor je regelen. Je kunt bij WD Makelaars hoe dan ook rekenen op een goede prijs, wij gaan alleen voor reële biedingen. Neem contact met ons op om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

 

Daarom beleggingspand verkopen in Schepenbuurt met WD Makelaars

  • Ruim twintig jaar ervaring;
  • Geen kosten, behalve administratiekosten;
  • Snelle overname;
  • Bijna altijd zonder voorbehoud van financiering;
  • Reële biedingen;
  • Stille of openbare verkoop;
  • Verhuurd of onverhuurd;
  • WD Makelaars de makelaar met het juiste netwerk!

 

Verhuurd of onverhuurd beleggingspand verkopen Schepenbuurt

Sommige beleggers vinden het prettig als een beleggingspand in verhuurde staat wordt aangeboden, andere niet. Een en ander heeft te maken met de staat van onderhoud en mogelijke andere bestemmingen voor het pand. Je hoeft dus niet te wachten met de verkoop tot je huurder de huur heeft opgezegd. Andersom kan het wél een heel goed moment zijn om je beleggingspand te verkopen in Schepenbuurt als de huur is opgezegd.

 

Beleggingspand verkopen in Schepenbuurt met WD Makelaars

Allereerst maken wij een beschrijving van het pand, bij voorkeur inclusief goede fotodocumentatie. Als wij een goede koper gevonden hebben en jullie zijn het eens over de prijs, wordt een voorlopig koopcontract opgesteld. Als deze is ondertekend, gaat het voorlopige koopcontract naar de notaris voor het notarieel transport. Na ondertekening van de definitieve koopovereenkomst stort de koper een waarborgsom of hij stelt een bankgarantie van 10% van de koopsom. Alle overige zaken – waarborgsommen, lopende huur, belastingen en heffingen – worden met de afrekening bij de notaris verrekend.

Meer weten of advies nodig over een beleggingspand verkopen in Schepenbuurt? Neem vrijblijvend contact op met WD Makelaars.