Huis onderhands verkopen Elinkwijk.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Huis onderhands verkopen in Elinkwijk

Stel dat je een kennis hebt gevonden die graag je huis wilt overnemen door middel van onderhandse verkoop, of je wilt in verband met diverse persoonlijke belangen of die van je woning of appartement geen openbare verkoop, hoe ga je dan te werk? Vaak denken we dat deze manier van verkopen een stuk gemakkelijker is, want je hoeft niet je huis op Funda te zetten, geen foto’s te maken en je kunt samen onderhandelen over de prijs. Maar onderschat het niet: je huis onderhands verkopen is een ingewikkelde materie! WD Makelaars in Elinkwijk – en directe omgeving – heeft een team dat volledig achter de klant staat, met een ongeëvenaarde focus op de prijs. We nemen al het moeilijke werk uit handen, zodat je je uitsluitend kunt richten op alles na de verkoop van je huis in Elinkwijk.

 

Zo werkt een huis onderhands verkopen Elinkwijk

Het is tijd voor een nieuwe stap. Gefeliciteerd! Nu gaat het echte werk pas beginnen, want wist je dat er veel deskundigheid bij het onderhands verkopen van je huis komt kijken? Denk bijvoorbeeld aan aspecten zoals de verkoopprijs en de marktwaarde. Als je klaar bent om je huis te verkopen, overweeg dan WD makelaars in te schakelen. We geven met plezier advies over de onderhandeling, het dossier en alle andere belangrijke zaken omtrent het voorlopig koopcontract. Je vraagt je misschien af hoe dit werkt en of het het geld echt waard is of niet. Het voordeel is niet alleen dat je iemand vindt die weet wat hij doet; ervaren verkoopmakelaars van WD makelaars handelen ook alle aspecten van het verkoopproces af tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

De definitie onderhands verkopen gaat verder dan het verkoper van je huis aan een bekende: In verband met diverse persoonlijke belangen of die van je woning of appartement kan het zo zijn dat een openbare verkoop niet de beste keuze is of niet is wat je wilt.

In dit geval kunnen wij de woning aanmelden in een afgeschermde omgeving. Dit betekent dat wij alleen geregistreerde potentiële kopers informeren. Hierdoor is je gewenste privacy gewaarborgd en kunnen wij je woning/woningbelegging bij een exclusieve doelgroep onder de aandacht brengen.

 

Waarom wel/niet zelf je huis onderhands verkopen

  • Het kan flink wat extra tijd kosten om alle zaken zelf te regelen;
  • WD Makelaars heeft toegang tot een groot netwerk, een particulier niet;
  • Het gaat niet per se om wat het kost, maar wat het oplevert;
  • Je kunt kosten besparen op de makelaarscourtage;
  • Het verkoopproces kan flink veel stress oproepen, dus je moet sterk in je schoenen staan; Ook bij een onderhands verkoop
  • Snelle overname;
  • In veel van de gevallen is er geen voorbehoud van financiering en heb je direct zekerheid dat je woning/appartement is verkocht;
  • Geen eindeloze onderhandelingen maar wel reële biedingen. Heb je al een prijs in gedachten? Laat het ons gerust weten.
  • Geen vervelende verassingen achteraf doordat je een regel over het hoofd hebt gezien.
  • Zekerheid dat alle (wettelijke) regels worden nageleefd.

 

WD Makelaars, huis onderhands verkopen Elinkwijk

Als het tijd is om je woning, appartement of beleggingspand onderhands te verkopen, staan wij van WD Makelaars graag voor je klaar! Wij hebben een passie voor het helpen van woningeigenaren om hun verkoopdoelen te bereiken. Tijdens ons gratis – en vrijblijvende – adviesgesprek komen we meer te weten over je woning en hoe we je kunnen helpen. Plan vandaag nog een afspraak, zodat we aan de slag kunnen.