Huis snel verkopen Zeist.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Huis snel verkopen in Zeist

Je huis snel verkopen in Zeist kan op drie manieren: snel, sneller en snelst. De snelste manier is je woning verkopen aan een relatie van WD Makelaars en de woning terug huren. Dat kan in bepaalde situaties een hele goede oplossing zijn. Wil je meer weten over die mogelijkheid, dan kun je daar hier meer over lezen, maar we kunnen jou natuurlijk ook in een persoonlijk of videogesprek meer vertellen over deze optie. WD Makelaars denkt op een creatieve en onafhankelijke manier graag met je mee.

Graag vertellen we je eerst iets over de manier waarop je je huis snel kunt verkopen in Zeist en vervolgens over de manier waarop het nog sneller kan.

 

Je huis snel verkopen in Zeist

In Utrecht en directe omgeving is de vraag naar een woning vele malen groter dan het aanbod. Dat is in principe een hele mooie uitgangspositie voor als je je huis snel wilt verkopen in Zeist. Een goede begeleiding en een doeltreffende marketingstrategie zorgen ervoor dat je deze positie echt optimaal benut. We leggen je uit wat WD Makelaars voor je doet:

  • Wij werken met de beste fotografen om te zorgen voor een uitstekende eerste indruk van je woning.
  • WD Makelaars plant bij voorkeur het eerste gesprek in de woning die je wilt verkopen. We kunnen dan meteen de woning inmeten en een gratis waardebepaling doen.
  • Je krijgt een eigen site van jouw huis, dit is voor potentiële kopers heel praktisch en overzichtelijk.
  • WD Makelaars werkt met beproefde marketingtechnieken waarmee wij meer kopers bereiken. Hierdoor wordt de kans dat je je huis snel kunt verkopen, flink vergroot.
  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij missen geen enkele mogelijke koper en geven bovendien zekerheid.
  • Wij geven kijkers ruim de tijd je woning te bezichtigen. Daardoor leren wij de doelgroep nog beter kennen, waardoor we nog gerichter kunnen werken.
  • Door onze expertise en kennis van de woningmarkt in Zeist, nemen we je veel werk en zorgen uit handen, maar het bespaart je ook veel tijd.

 

Je huis nog sneller verkopen in Zeist

Als je je huis op bovenstaande manier verkoopt, kan het snel gaan, maar vaak neemt de koper een voorbehoud van financiering op in het koopconract. Een verkoop onder voorbehoud van financiering. Dit betekent dat de koper eerst de financiering rond moet krijgen voor de koop echt zeker is. Daarnaast gaat er ook altijd wat tijd overheen met bezichtigingen en onderhandelen. Ook als je een huis hebt dat goed in de markt ligt, zul je toch al snel 1,5 of twee maanden verder zijn voor je huis echt verkocht is. Heb je niet zoveel tijd, dan kun je er ook voor kiezen je huis aan een belegger te verkopen.

WD Makelaars heeft een groot netwerk en kent de beleggers op de Utrechtse woningmarkt doorgaans al jaren. We kunnen daarom heel gericht die beleggers benaderen van wie wij denken dat zij interesse zullen hebben. Ook kunnen we via het interne makelaarsuitwisselingssysteem jouw woning onder de aandacht van andere makelaars brengen. Bijna alle makelaars maken namelijk gebruik van dit systeem.

Dit zijn de voordelen van verkoop aan een belegger:

  • Meestal zal WD Makelaars heel snel een koper voor jouw huis vinden.
  • Je hebt bijna altijd de zekerheid van financiering, je weet dan meteen dat je huis echt verkocht is.
  • Naast het feit dat je je huis snel kunt verkopen in Zeist, heb je als voordeel dat je geen makelaarskosten betaalt.

 

Je huis snel verkopen in Zeist? Neem vandaag nog contact op met WD Makelaars. Samen kunnen we bespreken welke manier het beste past bij jouw situatie: snel, sneller of snelst!