Huis verkopen met huurder De Bilt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Huis verkopen met huurder De Bilt

Verhuur je je huis en wil je het graag verkopen? Dan zijn er enkele aspecten die om aandacht vragen. Een huurder geniet al snel huurbescherming, wat betekent dat de huurovereenkomst niet zonder geldige reden kan worden opgezegd. Afhankelijk van het soort en de duur van de huurovereenkomst kan het voor de eigenaar soms lastig zijn om een koper te vinden voor een woning die verhuurd is. Onze ervaren verkoopmakelaars van WD Makelaar staan je graag bij in De Bilt – en directe omgeving – om de mogelijkheden van de verkoop van je verhuurde woning / beleggingspand te realiseren.

 

Is je huis verkopen met huurder in De Bilt moeilijk?

De Bilt, is een stad met méér dan 340 duizend inwoners en een zeer divers woningaanbod . Er zijn veel liefhebbers van deze domstad! Als je geen netwerk hebt en mogelijkheden om bijvoorbeeld via het interne makelaarsnetwerk en Funda een huurder te vinden voor je beleggingspand zal het niet meevallen de juiste te huurder te vinden. Daarnaast moet alles ook contractueel nog goed afgehandeld worden.

De moeilijkheden bij het vinden van een goede huurder kunnen het moeilijker maken om je huis in verhuurde staat voor een goede prijs te verkopen. De verkoopprijs zal in verhuurde staat ook vaak lager zijn maar niet altijd, onze ervaren makelaars kunnen dat snel beoordelen. Een extra pluspunt is als de huurders zich goed gedragen en natuurlijk iedere maand hun huur netjes betalen. Het is dus niet per definitie negatief om een huis met huurder te verkopen.

Mogelijkheden bij huis verkopen met huurders De Bilt

WD Makelaars staat graag voor je klaar.

  • In 90% van de gevallen is er geen voorbehoud van financiering en heb je direct zekerheid dat je woning/appartement is verkocht bij een koper uit het eigen relatienetwerk.
  • snelle overname;
  • geen eindeloze onderhandelingen maar wel reële biedingen. Heb je al een prijs in gedachten? Laat het ons gerust weten.
  • De huurders zo snel mogelijk op de hoogte stellen van je plannen
  • Goede en vlotte communicatie;
  • Maak duidelijke afspraken;
  • Plan en organiseer de bezichtigingen tijdig;

 

Zijn er veranderingen door het verkopen van je huis met een huurder?

In principe verandert er niets voor de huurder. Je verkoopt je eigendom en een nieuwe koper neemt wat er van zijn huurcontract overblijft over met alle plichten als huisbaas-eigenaar.

 

WD Makelaars – Huis verkopen met huurder De Bilt

Een huis verkopen met huurder kan ingewikkeld zijn en er komt het één en ander bij kijken, WD Makelaars heeft de ervaring om het voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hebben huiseigenaren met succes geholpen hun huis te verkopen terwijl er huurders in wonen en we kunnen hetzelfde voor jou doen. Er zijn een paar belangrijke aspecten om in gedachten te houden bij het verkopen van je huis met huurder die we graag met je doornemen. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website om aan de slag te gaan!