Huis verkopen Staatsliedenbuurt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Huis verkopen in Staatsliedenbuurt

We vertellen je waarschijnlijk niets nieuws als we stellen dat de huizenmarkt in Utrecht krap is. Er zijn tussen de dertig- en veertigduizend mensen op zoek naar een koopwoning in Utrecht en er is gemiddeld een aanbod van zo’n 1500 woningen. Daarbij stijgen de huizenprijzen nog steeds. Geen gekke uitgangspositie voor als je je huis wilt verkopen in Utrecht. Toch is het belangrijk om je goed te laten begeleiden als je het maximale uit jouw eigendom wilt halen. WD Makelaars heeft een gedreven team dat zich vierkant achter de klant stelt; met de verkopende partij gaan we voor de hoogste prijs, met de koper voor de laagste. Daarbij nemen we jou al het lastige werk uit handen zodat jij je helemaal kunt richten op andere zaken die komen kijken bij deze fase in je leven, waarin je je huis gaat verkopen in Utrecht.

 

Je huis verkopen in Staatsliedenbuurt, dat doe je niet zomaar even

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je je huis gaat verkopen. En daar kunnen verdrietige en mooie redenen bij zijn. Het gaat bijvoorbeeld om het huis van je ouders, misschien zelfs wel het huis waar jij bent opgegroeid. Of het is het huis waar je lief en leed met je gezin gedeeld hebt, maar dat nu te groot blijkt of niet meer passend bij een toenemende zorgvraag. Het kan ook zijn dat je je huis vaarwel gaat zeggen omdat je in een ander deel van Nederland – of zelfs van de wereld! – je leven gaat voortzetten. Of je gaat groter wonen, misschien wel met de liefde van je leven. Hoe dan ook, ga je je huis verkopen in Staatsliedenbuurt, dan komen daar altijd emoties bij kijken. WD Makelaars begrijpt dat en we zullen daarom altijd luisteren naar je wensen en ideeën om de verkoop zo te regelen dat deze passend is bij jou en bij jouw situatie. Ook een stille of vertrouwelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.

 

Huis verkopen in Staatsliedenbuurt, daarom WD Makelaars

  • Gedreven en enthousiast;
  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Kent de woningmarkt op zijn duimpje;
  • Persoonlijk en discreet;
  • Duidelijke afspraken over de verwachtingen over en weer;
  • Denkt mee en geeft advies;
  • Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek;
  • Flexibel met gespreksmogelijk buiten kantooruren;
  • Gratis waardebepaling van jouw huis;
  • Inzet van diverse marketingmiddelen.

 

Onze werkwijze bij huis verkopen in Staatsliedenbuurt

Denk je erover je huis te verkopen in Utrecht of is de beslissing al definitief en ga je de eerste stap zetten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend, kosteloos en discreet gesprek. Dit kan op ons kantoor, bij jou thuis of middels videobellen. Is de afspraak in het te verkopen huis, dan wordt de woning gelijk ingemeten en kunnen we vrijwel altijd meteen de verwachte verkoopopbrengst vertellen. Het gesprek duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en we geven je tips over de presentatie van je woning, we bespreken de verkoopstrategie, jouw wensen en voorwaarden en na afloop weet je precies hoe een en ander in zijn werk gaat en ook wat dat gaat kosten. Al je vragen zullen we zo eerlijk en goed mogelijk beantwoorden en we leggen je alle mogelijkheden voor, bijvoorbeeld ook de mogelijkheid je huis te verhuren.

Je huis verkopen in Staatsliedenbuurt doe je met WD Makelaars, neem nu vrijblijvend contact op.