Huis verkopen zonder makelaarskosten Zuilen.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Huis verkopen zonder makelaarskosten in Zuilen

In Utrecht is grote behoefte aan woningen voor de verhuur. Als je je huis wilt verkopen zonder makelaarskosten in Utrecht Zuilen, is het mogelijk je woning te verkopen aan een belegger. Ook betaal je geen makelaarskosten als je je woning aan een relatie van WD Makelaars verkoopt. Ook kan je in sommige gevallen de woning weer terughuren als je wilt. Over die tweede optie kun je hier meer lezen. We gaan nu nader in op het idee je huis te verkopen aan iemand die jouw woning niet voor eigen gebruik wil kopen, maar hem wil gaan verhuren, een belegger dus.

In Utrecht en directe omgeving is – net als in de randstad – grote behoefte aan woningen die voor de verhuur geschikt zijn. Dat kunnen zowel appartementen als woonhuizen zijn.

Bij WD Makelaars betaal je geen makelaarskosten als je woning aan een belegger wordt verkocht.

 

De voordelen van je woning in Utrecht verkopen aan een belegger

Het verkopen van je woning aan een belegger heeft verschillende voordelen. We noemen er een paar:

  • Je kunt je huis verkopen zonder makelaarskosten;
  • De verkoop is doorgaans snel te realiseren;
  • Vaak zonder voorbehoud van financiering.

 

Kies je voor WD Makelaars, dan komen daar nog een paar voordelen bij:

  • Met ruim twintig jaar ervaring kun je rekenen op een professionele aanpak;
  • We nemen je al het werk uit handen;
  • WD Makelaars heeft een groot netwerk;
  • Wij komen alleen met reële biedingen;

 

Je huis verkopen zonder makelaarskosten in Zuilen, stille verkoop of openbare verkoop

Als je jouw huis als beleggingspand wilt gaan verkopen, kan WD Makelaars eerst binnen het eigen netwerk kijken naar een geschikte koper. Omdat wij al ruim twintig jaar actief zijn op de woningmarkt in Utrecht en omgeving, kennen we de beleggers doorgaans al heel wat jaren. We weten daarom goed wat zij zoeken en kunnen gericht de beleggers benaderen waarvan we vermoeden dat zij interesse hebben in jouw woning. Als we op deze manier geen koper vinden, kunnen we onze collega makelaars benaderen via het interne makelaarsuitwisselingssysteem. 95% van alle makelaars maakt gebruik van dit systeem, dus het bereik is heel groot. Deze beide manieren vallen onder een stille verkoop. Vrijwel altijd lukt het op die manier een koper te vinden. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kan er een openbare verkoop plaatsvinden van je huis als beleggingspand. Wil je liever sowieso een openbare verkoop? Ook dat kan natuurlijk bij WD Makelaars.

Bespreek alle mogelijkheden om je huis te verkopen zonder makelaarskosten in Utrecht Zuilen

Wil je graag meer weten over de verkoop van jouw woning als beleggingspand of zou je je woning willen verkopen en terughuren? WD Makelaars legt je graag uit hoe dit in zijn werk gaat zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wij nemen de tijd om jou en de mogelijkheden van jouw huis te leren kennen. Neem contact op met WD Makelaars voor een vrijblijvend, informatief gesprek over je huis verkopen zonder makelaarskosten in Zuilen. Zo’n gesprek kan ook voor of na kantooruren en natuurlijk middels videobellen.