Verkoopmakelaar Zuilen.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Verkoopmakelaar in Zuilen

In een stad als Zuilen – en directe omgeving – is er veel vraag naar een koopwoning. Zo’n dertig- tot veertigduizend mensen zoeken een woning, terwijl het aanbod gemiddeld rond de 1500 woningen ligt. De huizenprijzen stijgen bovendien nog altijd. Je hebt daarom een mooie uitgangspositie als je je huis gaat verkopen. Toch is het raadzaam te kiezen voor een ervaren verkoopmakelaar in Zuilen, zoals WD Makelaars. Hij neemt je al het lastige werk uit handen, behoedt je voor (juridische) missers, geeft je tips en adviezen om je woning in optimale conditie te brengen voor de verkoop en gaat voor de best mogelijke verkoopprijs. Bij WD Makelaars krijg je een unieke site van je eigen woning waar alle informatie voor de koper te vinden en te downloaden is. Kijk voor een voorbeeld op mariavanreedestraat15bis.nl. Natuurlijk wordt je woning ook op funda.nl geplaatst!

 

Verkoopmakelaar Zuilen, daarom WD Makelaars

 • Gedreven en enthousiast team;
 • Meer dan 20 jaar expertise;
 • WD Makelaars kent de woningmarkt op zijn duimpje;
 • Wij werken persoonlijk en discreet;
 • Duidelijke afspraken over de verwachtingen over en weer;
 • Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek;
 • Gratis waardebepaling van je woning;
 • Flexibel, gespreksmogelijkheden buiten kantooruren en middels videobellen;
 • Inzet van diverse marketingmiddelen zoals een unieke eigen woningsite, en natuurlijk plaatsing op funda.nl.

 

Een huis verkopen doe je niet zomaar even

Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning, naast alle financiële, juridische en praktische zaken zul je waarschijnlijk ook te maken hebben met de emotionele kant ervan. Je hebt tenslotte een geschiedenis met jouw woning. De verkoopmakelaar in Zuilen van WD Makelaars heeft daar begrip voor en zal jouw enerzijds zoveel mogelijk ontzorgen en anderzijds luisteren naar jouw ideeën en wensen met betrekking tot de verkoop. Denk bijvoorbeeld aan een stille of vertrouwelijke verkoop. Net zoals het aankooptraject maatwerk is, is het verkooptraject dat ook. Samen met de verkoopmakelaar in Zuilen maak je afspraken, zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn.

 

Het verkooptraject in Zuilen van WD Makelaars
 • Het vooronderzoek. Nog voor wij samenkomen voor het eerste gesprek, heeft jouw verkoopmakelaar van WD Makelaars al vooronderzoek gedaan. We bekijken de gegevens in het Kadaster en makelaarsarchief en zoeken uit tegen welke prijs vergelijkbare woningen bij jou in de buurt verkocht zijn in de afgelopen jaren.
 • Het eerste, kosteloze en vrijblijvende gesprek is in principe altijd bij jou thuis. Als dit niet de voorkeur heeft kan het ook bij ons op kantoor of door middel van videobellen. In het eerste geval kan de verkoopmakelaar meteen de woning inmeten en jou vertellen wat de verwachte verkoopopbrengst zal zijn. In het gesprek nemen we de verkoopstrategie door, we spreken we af welke zaken jij zelf regelt en wat wij zullen doen. Tevens geven we je adviezen over de woningpresentatie. Na afloop van dit één à anderhalf uur durende gesprek weet je precies wat je van ons mag verwachten en wat de kosten daarvoor zullen zijn.
 • Als we het eens zijn, krijg je van ons een ‘opdracht tot dienstverlening’ waarin alle gemaakte afspraken staan.
 • De woning in de verkoop zetten, afhankelijk van jouw wensen zetten we diverse marketingmiddelen in.
 • In principe regelt de verkoopmakelaar dit en ben jij daar niet bij. Dit heeft als voordeel dat de potentiële koper op zijn gemak het huis kan bekijken en eventuele punten van kritiek eerlijk kan zeggen. Die kritische opmerkingen zijn nuttige informatie, waar we iets mee kunnen!
 • De onderhandelingen. De aankoopmakelaar van WD Makelaars voert de onderhandelingen, hij weet precies hoe hij deze moet voeren om jouw belangen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ook worden de voorwaarden – zoals over te nemen roerende goederen en de overnamedatum – besproken. Het is aan jou om het bod te accepteren of af te wijzen.
 • Opstellen koopcontract. Zijn de koper en jij het eens over de koopprijs en de voorwaarden, dan wordt het koopcontract opgesteld. De koper heeft drie dagen bedenktijd waarbinnen hij zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. In de koopovereenkomst staan ook de ontbindende voorwaarden, bijvoorbeeld het voorbehoud van financiering. Vervolgens gaat het koopcontract naar de notaris.
 • Voor de sleuteloverdracht vindt er een eindinspectie plaats om te controleren of alles is zoals eerder is afgesproken. Is alles in orde, dan kan de woning definitief op naam van de nieuwe eigenaar gezet worden en daarmee sluit je het contact met de verkoopmakelaar in Zuilen van WD Makelaars af.

 

Kies voor de verkoopmakelaar in Zuilen van WD Makelaars en maak een afspraak voor het eerste, vrijblijvende en kosteloze gesprek!