Huis kopen Tuinwijk.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Huis kopen in Tuinwijk

Tuinwijk en nabije omgeving zijn heerlijk om te wonen, centraal gelegen en (dicht bij) een gezellige, sfeervolle stad die je alles biedt wat je nodig hebt. De keerzijde hiervan merk je als je op zoek gaat naar een koopwoning; de vraag is groot en het aanbod klein. Er zijn dertig- tot veertigduizend mensen op zoek naar een woning, terwijl het aanbod gemiddeld op zo’n 1500 woningen ligt. De meeste mensen kiezen er daarom voor een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Omdat makelaars als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die te koop komen, ben jij met een aankoopmakelaar van WD Makelaars ook eerder op de hoogte van het nieuwe aanbod. Maar dan begint het pas… Hoeveel concurrenten zijn er aan het bieden op een huis? Welk bod moet ik uitbrengen? En welke onderhandelingsstrategie moet ik volgen? Met een aankoopmakelaar van WD Makelaars vergoot je aanzienlijk je kans op een succesvolle aankoop!

Spannend! Huis kopen in Tuinwijk

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Het is voor de meeste mensen de grootste investering van hun leven. Naast de financiële aspecten heb je te maken met bouwkundige en juridische zaken. Een aankoopmakelaar begeleid je van het begin tot het eind, waardoor je een hoop stress – en problemen achteraf – kunt voorkomen. Wat voor jou grotendeels nieuw zal zijn, is voor ons dagelijkse koek. Die zekerheid zal jou rust geven, zodat jij je op andere zaken kunt richten die ook je aandacht vragen. Wat je WD Makelaars als aankoopmakelaar wilt laten doen als je een huis gaat kopen in Tuinwijk, hangt helemaal van jou af. Sommige dingen in het aankooptraject wil je misschien zelf doen, andere dingen liever niet. De aankoopbegeleiding door WD Makelaars als je een huis gaat kopen in Tuinwijk, is daarom echt maatwerk.

 

Het aankooptraject in grote lijnen

 • Het begint allemaal met een inventarisering van je financiële mogelijkheden. Jouw eigen aankoopmakelaar kan je daarbij helpen. WD Makelaars werkt samen met een onafhankelijk financieel adviesbureau met twee financieel specialisten die je vrijblijvend adviseren.
 • Vervolgens zet je je woonwensen op een rij en bepaal je daarbij je prioriteiten. Waarom? Omdat het perfecte huis waarschijnlijk niet bestaat of niet betaalbaar is. Natuurlijk kan WD Makelaars je ook hierbij begeleiden.
 • Je geeft WD Makelaars een zoekopdracht, maar kijkt zelf ook nog lekker rond.
 • Bij het bezichtigen van de woning moet je op heel veel punten letten. Jouw aankoopmakelaar van WD Makelaars helpt je door de juiste vragen te stellen en het hoofd koel te houden.
 • Zie je een woning helemaal zitten? Dan is het tijd voor extra onderzoek. Jij als koper hebt de plicht om de staat van het huis dat je wilt kopen in Tuinwijk te onderzoeken. Veel gebreken die je tijdens de bezichtiging had kunnen zien, komen voor jouw verantwoordelijkheid als je tot koop besluit. Ook hier mag je op de aankoopmakelaar van WD Makelaars rekenen. Hij kan je ook vertellen of het wel of niet verstandig is om een bouwkundige keuring te laten doen.
 • Zie je deze woning nog steeds helemaal zitten? Dan volgt de fase van onderhandelingen. Je mag erop rekenen dat jouw aankoopmakelaar van WD Makelaars er is voor jou en zal proberen de woning voor je aan te kopen. Naast het vaststellen van de koopsom, komen er ook zaken aan de orde als ontbindende voorwaarden, opleverdatum en afspraken over roerende zaken die jij als koper wel of niet overneemt.
 • Ondertekenen van de koopovereenkomst. Nadat er overeenstemming is bereikt, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Als je die hebt ondertekend, gaat hij naar de notaris. Je hebt nu nog drie dagen bedenktijd waarin je zonder opgave van reden op de koop terug mag komen.
 • Nu ga je de financiering in orde maken en tot slot volgt dan de overdracht. Tijdens de laatste check van het huis is de makelaar erbij om je te begeleiden en te controleren of alles in orde is. Zo kan je met een gerust hart naar de notaris om de woning op jouw naam te zetten.

 

Huis kopen in Tuinwijk, daarom WD Makelaars

 • Eerder op de hoogte van nieuw woningaanbod;
 • Aankoopbegeleiding op maat;
 • Zekerheid met betrekking tot bouwkundige, juridische en financiële aspecten;
 • Meer dan 20 jaar ervaring;
 • Wij kennen als geen ander de woningmarkt in Tuinwijk en omgeving;
 • Duidelijke afspraken;
 • Wij denken mee en geven advies;
 • Vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek;
 • Flexibel, met gespreksmogelijkheden ook buiten kantooruren en via videogesprekken (Zoom/Microsoft teams).

 

Mag WD Makelaars jouw aankoopmakelaar worden? Neem contact met ons op!