Huis sneller verkopen Tuinwijk.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Huis sneller verkopen Tuinwijk

Of het nu is vanwege het verkopen van je beleggingspand of je zelf een ander huis op het oog hebt, meer woonruimte zoekt of gewoon een verandering in levensstijl kiest, je huidige woning of beleggingspand verkopen biedt mogelijkheden die zich elders misschien niet aandienen. Als je klaar bent om de volgende stap te zetten en je je oude huis wilt verkopen, dan kunnen we je helpen! Ons team van ervaren verkoopmakelaars helpen je graag met de verkoop, taxaties en hypotheekadvies. WD Makelaars zorgt ervoor dat je huis sneller zal worden verkocht in Tuinwijk – en directe omgeving. We praten hier graag meer over, persoonlijk of via interviews!

 

Tips – huis snel verkopen Tuinwijk

Wil je je huis sneller verkopen in Tuinwijk? Als dat zo is, zijn er een paar dingen die je kunt doen om het proces vlot te laten verlopen en je huis sneller te helpen verkopen. Bekijk eerst je huis eens goed vanuit het perspectief van een potentiële koper. Welke verbeteringen kun je aanbrengen, zowel binnen als buiten, om je huis aantrekkelijker te helpen maken? Wees vervolgens realistisch over je vraagprijs. Kijk naar vergelijkbare eigendommen in de buurt om een idee te krijgen van wat anderen ervoor verkopen. Werk ten slotte samen met een ervaren makelaar, zoals WD Makelaars die de Utrechtse markt kent en je kan helpen het hele verkoopproces uit handen te nemen. Door dit over te laten aan WD Makelaars en de verkooptips te volgen, kun je zorgen voor een snelle en succesvolle verkoop van je Utrechtse huis.

Snel, sneller, snelst! Zo helpt WD Makelaars bij huis sneller verkopen Tuinwijk

  • We beginnen met het vooronderzoek om je huis in Tuinwijk sneller te verkopen. Hiervoor hoef jij niets te doen, WD Makelaars doet dit al van tevoren. We nemen een check bij het Kadaster en makelaars archief en kijken zo hoe de woningmarkt de afgelopen jaren zich in jouw omgeving heeft ontwikkeld.
  • Geen eindeloze onderhandelingen maar wel reële biedingen. Heb je al een prijs in gedachten? Laat het ons gerust weten.
  • Een groot eigen relatienetwerk
  • In 90% van de gevallen is er geen voorbehoud van financiering en heb je direct zekerheid dat je woning/appartement is verkocht;
  • Snelle overname;
  • Geen koper uit het eigen relatienetwerk ? Dan is het mogelijk om de woning uitgebreider in de verkoop te zetten. Geheel afhankelijk van jouw wensen, zetten we met plezier diverse marketingmiddelen in zoals facebook, het interne makelaarsuitwisselingsssyteem en funda. Geen zorgen voor jou, want de verkoopmakelaar zal dit volledig op zich nemen.
  • Het team van WD Makelaars regelt de onderhandelingen en zal jouw belangen zo goed mogelijk vertegenwoordigen. De voorwaarden en overnamedatum wordt besproken. Aan jou om het bod te accepteren of af te wijzen.
  • Last but not least: het koopcontract. Zijn jullie er samen uitgekomen? Dan wordt het koopcontract opgesteld. Met 3 dagen bedenktijd kan de koper besluiten of de verkoop door zal gaan. Tot slot gaat het contract naar de notaris.
  • Wanneer alles in orde is, dan kan de woning definitief op de naam van de nieuwe eigenaar worden gezet. Gefeliciteerd! Voordat de definitieve sleuteloverdracht plaatsvindt, zal er nog een eindinspectie plaatsvinden die wij begeleiden.

 

WD Makelaars, huis sneller verkopen Tuinwijk

Samenwerken met een ervaren verkoopmakelaar is de sleutel tot een snelle en succesvolle verkoop. WD Makelaars heeft de ervaring en kennis van de Utrechtse markt om je bij elke stap van het verkoopproces te helpen. Als je je huis in Tuinwijk wilt verkopen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis – en vrijblijvend –  consult. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je je huis zo snel mogelijk verkocht te krijgen.