Waardebepaling appartement Schildersbuurt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Waardebepaling appartement Schildersbuurt

Hoe is het momenteel met de overvolle woningmarkt in Schildersbuurt? En met welke strategie kun je nu het beste je appartement verkopen? En niet geheel onbelangrijk: wat wordt je volgende huis? Er zijn een hoop randzaken die belangrijk zijn bij de waardebepaling van je appartement. Het team van WD Makelaars komt graag bij je thuis om je woning te bezichtigen om zo een kosteloos waardeoordeel te geven over je appartement. We zijn als ervaren verkoopmakelaars op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt, de locatie en eventuele andere aspecten. We zetten met plezier al onze middelen in om je woning zo goed mogelijk te verkopen!

 

Gratis waardebepaling voor jouw appartement

Een grote valkuil bij de verkoop van je appartement is een te hoge of te lage prijs.  Zo zal een te hoge prijs de geïnteresseerden afschrikken, terwijl een te lage prijs juist argwaan naar boven brengt of niet tot de hoogst haalbare verkoopprijs zal leiden – een goede waardebepaling van je appartement is daarom van onschatbare waarde! Als ervaren verkoopmakelaar geven we advies in de marktwaarde van jouw woning. We kijken naar de fysieke gesteldheid van de woning, maar natuurlijk ook de omgeving! Woon je in een rustige en mooie omgeving? Of juiste in een drukke binnenstad? Waar je ook woont, in alle mogelijkheden in de directe omgeving van Schildersbuurt kunnen we je helpen!

 

Waarom kiezen voor WD Makelaars voor de waardebepaling appartement Schildersbuurt?

  • Gratis waardebepaling van je appartement;
  • Waardevolle tips en adviezen;
  • Begeleiding op maat door verkoopmakelaar;
  • 20+ jaar kennis en ervaring;
  • Wij kennen de woningmarkt in Schildersbuurt als geen ander;
  • Vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek;
  • Snel up-to-date nieuwste woningaanbod;
  • Flexibele afspraak mogelijkheden

 

Wat bepaalt de waarde van jouw appartement?

Veel mensen denken dat een verbouwing de waarde van je appartement zal verhogen. En daar is niets over gelogen! Maar waar zit nu de meeste winst? De waarde van je huis hangt niet alleen af van de staat van afwerking, maar o.a. ook van de ligging, de gebruiksoppervlakte, en de oppervlakte van de buitenruimte, en hoeveel energie je bespaart door een goed energielabel te hebben. WD Makelaars denkt en helpt graag met je mee om de waarde van je appartement te verhogen.

 

Waardebepaling appartement Schildersbuurt door WD Makelaars

Als je geïnteresseerd bent in de verkoop van je appartement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bieden een gratis waardebepaling van je appartement en komen het graag zelf bekijken. Een appartement verkopen gaat niet zomaar, maar met WD Makelaars aan je zijde gaat dat zeker lukken! Plan vandaag nog een afspraak en laat ons je op weg helpen met de verkoop van je appartement in Schildersbuurt.