Appartement kopen Watervogelenbuurt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Appartement kopen in Watervogelenbuurt

Als je een appartement koopt in Watervogelenbuurt of elders in Nederland, word je niet alleen eigenaar van het appartement, maar ook mede-eigenaar van het appartementencomplex, inclusief eventuele bijbehorende grond. Dit brengt met zich mee dat je samen met de andere eigenaren verantwoordelijk bent voor het onderhoud en bijvoorbeeld de kosten van de verlichting in het trappenhuis en de lift. Dit wordt geregeld via de Vereniging van Eigenaren, ofwel de VvE. Het lidmaatschap van de VvE is verplicht voor elke eigenaar.

Het is aan de potentiële koper te vragen naar alle documentatie rondom de VvE en bijvoorbeeld de splitsingsakte. Doe je dat niet, dan kun je achteraf met behoorlijke kosten te maken krijgen. Het kan zelfs zo zijn dat de verkoop helemaal niet plaats had mogen vinden! Om dit soort narigheid te voorkomen, is het verstandig om een aankoopmakelaar als WD Makelaars in de arm te nemen als je een appartement wilt kopen in Watervogelenbuurt.

 

Appartement kopen in Watervogelenbuurt, weinig aanbod

We hoeven je niet te vertellen dat de vraag naar een appartement in Watervogelenbuurt vele malen hoger is dan het aanbod. Dit heeft tot gevolg dat sommige kopers de neiging hebben onvoldoende onderzoek te doen, om het appartement maar te krijgen. Met alle risico’s van dien. Niet alleen met betrekking tot de VvE, maar ook over de staat van onderhoud van het appartement zelf bijvoorbeeld. De aankoopmakelaar van WD Makelaars helpt je het hoofd koel te houden en zal je behoeden voor missers. Er is nog een reden waarom het slim is WD Makelaars in te schakelen als je een appartement wilt kopen in Watervogelenbuurt. Wij hebben een enorm netwerk en kennen de woningmarkt van Watervogelenbuurt op ons duimpje. Via ons netwerk zijn wij vaak al op de hoogte van de appartementen die te koop komen, nog voor ze in de openbare verkoop gaan. Ook zijn er soms appartementen die via een stille of vertrouwelijke verkoop worden aangeboden. Als klant van WD Makelaars krijg jij die informatie ook van ons. Dat geeft jou meer mogelijkheden om de kans op een succesvolle aankoop van een appartement in Watervogelenbuurt aanzienlijk te vergroten.

 

Appartement kopen in Watervogelenbuurt, daarom WD Makelaars

  • Helpt je met alle juridische aspecten;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Groot netwerk en thuis op de Utrechtse woningmarkt;
  • Snel op de hoogte van nieuw aanbod;
  • Gedreven team;
  • Discreet en persoonlijk;
  • Begeleid je met tips en adviezen;
  • Kosteloos eerste gesprek;
  • Flexibel, afspraak mogelijk buiten kantooruren;
  • De mogelijkheid tot videobellen.

 

WD Makelaars, gedreven en enthousiast

Wij houden van ons vak en vinden het steeds opnieuw een uitdaging de beste koopprijs uit te onderhandelen of de deal voor je te sluiten. Daarnaast is persoonlijke contact een belangrijk aspect van ons werk. We willen je leren kennen, zodat we jouw woonwensen optimaal kunnen vervullen. Tot onze service behoort ook de mogelijkheid buiten kantooruren afspraken te plannen.

 

Meer lezen over het aankooptraject? Hier leggen we je dat uit voor een reguliere woning. Ga je een appartement kopen in Watervogelenbuurt, dan komen daar nog het speciale onderzoek bij in verband met de splitsingsakte en de regelgeving en documentatie van de Vereniging van Eigenaren.