Makelaar Zeeheldenbuurt.

Wij staan voor een grote mate van betrokkenheid en persoonlijke aanpak

Gratis waardebepaling Kennis maken

Makelaar in Zeeheldenbuurt

Met een compleet pakket aan diensten en ruim twintig jaar ervaring, is WD Makelaars dé makelaar in Zeeheldenbuurt voor aankoop, verkoop, woningbeleggingen, huur, verhuur, taxaties, en hypotheekadvies. Voor de meeste mensen is vooral de aankoop en verkoop van een woning een spannende aangelegenheid. Met een daadkrachtige makelaar aan je zijde sta je sterker en hoef je je geen zorgen te maken over de zakelijke aspecten. Zo kun je je beter richten op de emotionele kanten die vrijwel altijd om de hoek komen kijken. Als makelaar zijn wij betrokken, maar niet emotioneel betrokken, waardoor we jou optimaal kunnen begeleiden en ontzorgen.

 

Gecertificeerd makelaar in Zeeheldenbuurt

Het beroep van makelaar is al eeuwenoud. In de middeleeuwen waren het tussenpersonen die op markten goederen verhandelden. Tegenwoordig wordt met makelaar vooral de tussenpersoon bij transacties in onroerende goederen bedoeld, maar in principe kan de term voor elke handelsbemiddelaar gebruikt worden. Makelaar is jarenlang een beschermd beroep geweest, maar sinds 2001 mag iedereen zich ‘makelaar’ noemen. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben de brancheorganisaties certificeringsregelingen opgesteld. De scholing en het theorie- en praktijkexamen zijn overigens wel blijven bestaan en als je het examen behaald hebt, kun je je laten inschrijven bij Stichting VastgoedCert en het NRVT – Nederlands Register Vastgoed Taxateurs – waarna je als makelaar/taxateur gecertificeerd bent. De makelaars van WD Makelaars zijn gecertificeerd.

 

WD Makelaars in Zeeheldenbuurt,

 • Gecertificeerde makelaars;
 • Compleet dienstenpakket;
 • Betrokken en persoonlijk, maar niet emotioneel betrokken;
 • Enthousiast en gedreven;
 • Meer dan 20 jaar ervaring;
 • Thuis op de Utrechtse woningmarkt;
 • Discreet en betrouwbaar;
 • Denkt mee en geeft advies;
 • Kosteloos eerste gesprek;
 • Flexibel, gespreksmogelijkheden buiten kantooruren;
 • Videobellen is altijd mogelijk.

 

Makelaar op een overspannen woningmarkt

Je kunt gerust stellen dat Zeeheldenbuurt een overspannen woningmarkt heeft. De vraag is ongeveer het twintigvoudige van het aanbod. Voor een makelaar in Zeeheldenbuurt is dit een grote uitdaging, eentje waarvan WD Makelaars van geniet! We moeten bijvoorbeeld echt scherp zijn om voor onze klanten tijdens de onderhandelingen het onderste uit de kan te halen. Ook moeten we onze oren en ogen altijd open hebben om dat ene droomhuis voor die ene koper te pakken te krijgen. Voor de koper kan het heel frustrerend zijn. Kun je elders nog wel zonder aankoopmakelaar een woning kopen, in Zeeheldenbuurt is dat bijna niet te doen. Daar heb je de voorkennis en het uitgebreide netwerk van een makelaar nodig om er op tijd bij te zijn. Voor de verkopende partij is de situatie gunstiger, maar toch vergt het de nodige – psychologische – inzichten om op het juiste moment tegen de juiste prijs te verkopen.

Kortom: je kunt niet zonder een goede makelaar in Zeeheldenbuurt.

 

Maak een afspraak met WD Makelaars in Zeeheldenbuurt

Voor een vrijblijvend – en kosteloos – eerste gesprek hebben we verschillende mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar we komen net zo gemakkelijk ook bij jou thuis. Dat kan tijdens kantooruren, maar ook daarvoor of daarna. Bovendien is het mogelijk een afspraak te maken voor videobellen.

Neem vandaag nog contact op met WD Makelaars, dé makelaar in Zeeheldenbuurt!